Nå elevernas fulla potential

Föreläsningar för Gymnasieelever

Föreläsningar skräddarsydda för förändring till: Ökad motivation, inlärningsförmåga, förbättrad fysisk -& psykisk hälsa, uthållighet och fokus - för att Nå elevernas fulla potential
De ger kunskap, motiverar och inspirerar till att sköta om sig - viktiga redskap för livet

Hur & varför kom dessa föreläsningarna till?

Läs mer

Föreläsningar -  fördelas på 4-6 tillfällen eller 2 halvdagar enligt önskemål

Samtliga föreläsningar presenteras med engagemang, variation och en dialog med eleverna för att inspirera. De innehåller en del reflektion och avslutas med individuella coachingfrågor för möjlighet att komma igång redan på plats.

1. Dina kostvals inverkan på hela kroppen 60 min

Eleverna lär sig om vilken inverkan näringsämnena har på kroppen och var de hittar dem. Hur de kan minska suget av sötsaker, hur de kan öka sin fysiska och psykiska. prestationsförmåga och fokus. Ges inspiration till förändring.

2. Dina kostvals inverkan på hjärnan 60 min

Mycket spännande, ger många aha-upplevelser. De får förståelse för hur de kan påverka sin uthållighet, uppmärksamhet, fokus, kognitiv förmåga, humör och mycket annat. Madeleine presenterar med stor variation, engagemang och dialog med eleverna. Allt för att inspireras, skapa förståelse och lätt sätta till handling. De får tips på snabb, god mat och nyttigt godis. Komplexa saker förklaras på ett sätt som är lätt att ta till sig och sätta till handling. 

Del 1 + 2 följs åt och räknas som en, paus emellan.

3. Fysisk aktivitet - inverkan på hjärnan 60 min

Det är fascinerande hur vi kan påverka vår kreativitet, kognitiva förmåga och mycket mer genom rörelse. Vi går på djupet av vad som händer i hjärnan, på ett sätt som är lätt att ta till sig och inspirerar.

Vi hittar rörelseglädjen och inspirerar till att kila in träningen i vardagen.


4. Återhämtning - Sömnens inverkan på kropp & hjärna 60 min

Vi reflekterar över prioriteringar - återhämtning - balans. 

Det är fascinerande hur mycket som händer när vi gör ingenting - sover. Med god sömn är du lättare den bästa versionen av dig och kan leva och prestera fullt ut. Visste du att under sömnen ges även en extra genomgång inför provet? Du får sömntips som hjälper dig till en god sömn.


5 & 6. Få en bättre relation till dig själv & andra

           Hantera utmaningar - Vägar till mer motivation & Glädje

           45 + 45 min

Hur får du en bättre start på dagen som sprider sig över dagen och smittar av på kompisarna? Vad har vi att vinna på att lyfta varandra? (Antimobbning) Hur ser du på dig själv? Få en bättre självkänsla. Glimten i ögat varvas med djup och reflektion. Avslutas med musik två låtar för att förtydliga och beröra.

7. En konsert för hjärtat

Madeleine Ericson, även singer-songwriter & musikproducent.

Hon framför sina texter och musik för att inspirera och främja hälsan. Medryckande musik varvas med nära, avskalat för att nå hjärtan.

Mer om Madeleines bakgrund & musikHälsofrämjande arbete ger bäst effekt av kontinuitet. Rekommenderar därför att de 4 föreläsningarna fördelas på 2 tillfällen / termin. Om det passar bättre kan vi lägga in en halvdag / termin istället. Möjligheten finns också att börja med en och sedan besluta er för om ni vill fullfölja under läsåret.

Och pris?

För att så många som möjligt skall kunna ta del av det, finns nu ett specialerbjudande:                                           7 900:- - 9 900:- / föreläsning (beroende av upplägg) Ord. pris: 10 000.- - 12 000:-                                            Paketpris: 29 900:- 6 x 60 min Ord. pris: 44 000:-                             .                                                    *Gäller bokningar gjorda före 31/8-24